Bevara minnen av barnen

Det är mycket som händer under ditt barns första år och du vill inte missa ett ögonblick. Under barnets första år är det många stunder som du vill föreviga, exempelvis det första ordet, när det börjar krypa eller det första steget. Ofta får inte båda föräldrarna uppleva alla viktiga ögonblick eftersom den ena jobbar och då är det roligt att på något annat sätt få ta del av det.

Minnesbok

Skapa en minnesbok

Ett sätt att föreviga ditt barns första år är att skapa en minnesbok och det kan du göra på olika sätt. Något som har blivit populärt de senaste åren är bland annat scrapbooking och med det kan du ge din minnesbok precis vilket utseende du vill. Om det inte finns tid för det kan du köpa en färdig minnesbok på bokus.se. Boken är gjord för att passa alla barn och föräldrar. Om du vill ha något mer speciellt och kanske även är duktig på att teckna kan du istället skriva och illustrera en egen minnesbok till ditt barn. Den kan sedan tryckas via ett tryckeri, som förslagsvis Vulkan. De hjälper dig att trycka din minnesbok precis som du vill ha den och de erbjuder även olika format. Om du hellre vill skapa en e-bok kan de hjälpa dig med också.

Alla vill vara med

Barnets första år går i rasande fart och du vill vara där och bevara stunden för framtiden. En minnesbok uppskattas med all säkerhet av ditt barn också när det blir äldre.